08.09.2024 Zaujímavosti

Mamuko Berci odhalili: Kto varí, pije a koho chcú ženy?

Foto: Mamuko Berci/ Gipsy Television

V ďalšom vydaní našej obľúbenej rubriky “Minúta pravdy” sme si posvietili na populárne spevácke duo Mamuko Berci. Títo bratia, pôvodom z komunity Olasských Rómov, sú známi nielen na Slovensku, ale aj v susednom Česku a Maďarsku. Ich energická hudba a zábavné vystupovanie im priniesli obrovskú popularitu a fanúšikovskú základňu, ktorá každým dňom rastie.

Tentokrát sme sa s nimi stretli, aby sme im položili niekoľko rýchlych a vtipných otázok, na ktoré museli odpovedať bez dlhého premýšľania. Výsledkom bol rozhovor plný smiechu, srdečnosti a bratskej súhry, ktorá ich očividne spája nielen na javisku, ale aj v osobnom živote.

Kto z vás radšej varí?

Na našu prvú otázku, kto z dua Mamuko Berci radšej varí, odpoveď prišla okamžite a nebolo žiadnych pochýb. “Ja,” priznal Berci s istotou, zatiaľ čo Mamuko s úsmevom prikývol a dodal, že jeho brat je naozaj tým hlavným kuchárom. Táto dynamika medzi nimi bola očividná počas celého rozhovoru – jeden dopĺňal druhého, a to nielen v hudbe, ale aj v bežných veciach ako varenie.

Ako dlho ste boli najdlhšie bez seba?

Hoci je ich bratský vzťah silný, priznali, že najdlhšie, čo boli bez seba, bol týždeň. “Maximálne týždeň,” spomínali, pričom z ich slov bolo cítiť, že si navzájom veľmi chýbajú, keď nie sú spolu. “Kámo, týždeň,” pridal Mamuko so smiechom, čím opäť ukázal, aké pevné je ich spojenie.

Kto viac vypije?

Keď prišla otázka o alkohole, rozhovor sa rozbehol v zábavnom duchu. “Ja,” odpovedal Berci, zatiaľ čo Mamuko s ním rýchlo súhlasil. Oboch bratov táto otázka zjavne pobavila a rozhovor sa niesol v uvoľnenej atmosfére.

Kto z vás je chytrejší?

Na otázku, ktorý z nich je chytrejší, prišla odpoveď bez váhania. “Mamuko,” odpovedal Berci. Obaja však vzápätí priznali, že sa považujú za rovnako chytrých, no na tomto mieste sa opäť prejavila ich typická bratská súťaživosť.

Čo sa ešte dozviete V minúte pravdy?

  • Na koho letia ženy?
  • Kto je zodpovednejší?
  • Kto je lepší hudobník?
  • Čo na sebe obdivujete?

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Spevák Tomáš Botló oslavuje: Jeho dcéra dosiahla plnoletosť a je z nej krásavica!

Spevák Tomáš Botló mal dôvod na oslavu – jeho dcéra práve oslávila 18. narodeniny a zdieľal s fanúšikmi tento špeciálny okamih na sociálnych sieťach.