20.09.2021 Správy

Takács a Tankó sú majstrami Slovenska v boxe.

Reprofoto: V. Tankó/ M. Takács/ Gipsy Television

Uplynulý víkend sa skončili Majstrovstvá Slovenska mužov, žien a staršieho dorastu v boxe. Zúčastnili sa ich aj pästiari rómskeho pôvodu, Michal Takács a Viliam Tankó. Obaja získali titul šampióna.

Michal Takács súťažil v kategórii mužov do 71 kilogramov. „Obhájil som a zároveň som získal svoj sedemnásty titul Majstra Slovenska. Prvom rade sa chcem poďakovať všetkým čo ste tam boli a fandili mi. Veľmi mi to pomohlo, ďakujem,“ uviedol Takács.

Mladý pästiar patrí pod klub ŠKP Nitra. „Chcem sa tak isto poďakovať mojim trénerom Hlaváčkovcom a môjmu otcovi za prípravu. Ďakujem aj mojim súperom s ktorými som mal veľmi dobré zápasy,“ dodal rodák z Galanty.

Viliam Tankó súťažil v kategórii mužov do 60 kilogramov. Aj on sa stal majstrom Slovenska. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Spevák Tomáš Botló oslavuje: Jeho dcéra dosiahla plnoletosť a je z nej krásavica!

Spevák Tomáš Botló mal dôvod na oslavu – jeho dcéra práve oslávila 18. narodeniny a zdieľal s fanúšikmi tento špeciálny okamih na sociálnych sieťach.