18.02.2020 SPRÁVY

Svedok si nakrúcal smrť Andrey (†31). Rómku z Trebišova údajne vo Viedni mučili.

Foto: PressTV
Na fotografii sú údajní páchatelia a zosnulá Andrea M.

Uplynulú sobotu vyhasol v rakúskej metropole život 31-ročnej Slovenky. O hrôzostrašnej nehode, ktorá sa odohrala na zastávke metra Am Schöpfwerk, informovali viaceré tamojšie médiá. 

Tragická udalosť sa stala približne o pol desiatej večer. Andrea M. z Trebišova bola na mieste mŕtva po tom, čo nedopatrením spadla pod rozbiehajúcu sa súpravu metra. V tom čase mala byť údajne pod vplyvom alkoholu alebo drog.

Všetko malo začať tým, že dvere metra sa zatvárali, no Slovenka ich zablokovala nohou, ktorá sa jej medzi nimi pravdepodobne zasekla. Vodič potom za použitia reproduktorov cestujúcich upozornil, aby neblokovali priestor medzi dverami.

Andrea napokon vystúpila, no po chvíli si pravdepodobne uvedomila, že tak urobila v zlej stanici. Chcela skočiť naspäť do vagóna, no bolo neskoro. Súprava sa pohla. Žena do nej narazila a vtiahlo ju priamo pod kolesá ťažkého stroja. Vodič nemal šancu zareagovať.

Andreu mali vo Viedni mučiť.

Portál PressTV priniesol informáciu, že Andreu M. po príchode do Viedne predali Indovi s ktorým sa musela zosobášiť. Údajne spolu nikdy nežili. Páchateľmi má byť Slovenka a istý Rakúšan. Tí ju údajne pod hrozbou násilia predávali ďalším mužom za účelom poskytovania sexuálnych služieb.  

Údajní kupliari mali už zosnulú Andreu aj mučiť. Na bruchu jej údajne pálili ohorky z cigariet, vyhrážať sa jej mali aj zbraňou. Rodáčke z Trebišova sa podľa PressTV podarilo páchateľom utiecť. V tom sa ale na zastávke metra Am Schöpfwerk vo Viedni stala tragická nehoda pri ktorej Andrea zomrela.

Jej smrť si nakrúcal na mobil.

Po tom, čo došlo k nešťastiu, mnohí okamžite siahli po mobilných telefónoch, aby privolali pomoc. No našiel sa aj človek, ktorý radšej zvolil inú cestu. Smrť Slovenky si natočil a aby toho nebolo málo, video publikoval na internete.

Spoločnosť Wiener Linien, ktorá prevádzkuje sieť verejnej dopravy vo Viedni, však proti "filmárovi" už zvažuje právne kroky. No na fakt, že nie všetko, čo je povolené, je aj správne, upozornila aj polícia, konkrétne jej hovorca Paul Eidenbrger.

Nemenovaný muž čelí za svoj ohavný čin pokute 500 eur. Za istých okolností však môže dostať aj trest odňatia slobody na dva týždne. Či sa z chýb svedka, ktorého verejnosť odsúdila, poučia do budúcna aj ďalší, je však otázne.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Hudobná hitparáda Romaňi deka je späť! Hlasujte za svoj hit do konca júla.

Prvá rómska hudobná hitparáda Romaňi deka je späť! Dnes vám predstavíme osem fantastických videoklipov od talentovaných interpretov a kapiel. Nezabudnite hlasovať a podporte tak svojho obľúbeného umelca. Hlasujte, ale len za jedného – nech je to poriadne napínavé.