31.07.2024 SPRÁVY

Sledujte zatvorené prémiové videá týždeň zadarmo.

Foto: Gipsy Television

Na Gipsy Television máte teraz možnosť sledovať naše exkluzívne, zatvorené videá týždeň zadarmo. Táto iniciatíva je naším spôsobom, ako vám priniesť kvalitný obsah a zároveň získať vašu podporu na tvorbu ďalších videí, rozhovorov a relácií.

Milí naši čitatelia, diváci,

s veľkou radosťou vám oznamujeme, že na Gipsy Television máte teraz možnosť sledovať naše zatvorené prémiové videá týždeň úplne zadarmo.

Prečo sme zaviedli spoplatnenie nášho exkluzívneho obsahu? Potrebujeme vašu podporu, aby sme mohli naďalej vytvárať viac kvalitných videí, rozhovorov a relácií. Tento krok nám umožňuje pokračovať v našej práci a prinášať vám hodnotný obsah, ktorý máte radi. Nie je to o zisku, ale o udržaní kvality a rozširovaní našich služieb pre vás.

Ako to funguje?
Máme pre vás rôzne možnosti predplatného:

  • Mesačné predplatné za 5,99 EUR
  • Jednorazové sledovanie konkrétneho videa za 1,10 EUR

A teraz vám ponúkame špeciálnu možnosť sledovať naše prémiové videá týždeň zadarmo! Postup je jednoduchý:

Manuál:

1. Kliknite na ktorékoľvek zatvorené-spoplatnené video na našej stránke.

2. Kliknite na WEEK ACCESS SUBSCRIPTION za 1 EUR a stlačte tlačidlo kúpiť.

3. Následne sa zobrazí okno pre registráciu. Zadajte všetky potrebné údaje a zaregistrujte sa.

4. Potom uvidíte: Platím za: PROMO KÓD Cena: 1,00 EUR. Pod tým bude modrým textom: + pridať poukážku. Kliknite na to a zadajte kód: GIPSY10.

5. Systém následne stornuje sumu 1,00 EUR a vy nič nezaplatíte.

6. Zadajte svoje meno, údaje z karty a potvrďte - prihlásiť sa na odber. Nebojte sa, z účtu vám systém nestiahne žiadne peniaze.

7. Potom už môžete sledovať ktorékoľvek zatvorené video týždeň zadarmo.

ODPORÚČANIE: Po dokončení sledovania videa sa zo systému neodhlasujte. Keď kliknete na iné zatvorené video, prehrá sa vám už automaticky.

Využite túto príležitosť a užite si náš exkluzívny obsah bezplatne po celý týždeň. Vaša podpora je pre nás nesmierne dôležitá a pomáha nám pokračovať v tvorbe, ktorá vás baví a obohacuje.

Ďakujeme vám za vašu podporu a veríme, že si užijete sledovanie našich exkluzívnych videí. Spoločne môžeme pokračovať v budovaní kvalitného a hodnotného obsahu pre všetkých.

S úctou,

Tím Gipsy Television

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Mamuko Berci odhalili: Kto varí, pije a koho chcú ženy?

V ďalšom vydaní našej obľúbenej rubriky “Minúta pravdy” sme si posvietili na populárne spevácke duo Mamuko Berci. Títo bratia, pôvodom z komunity Olasských Rómov, sú známi nielen na Slovensku, ale aj v susednom Česku a Maďarsku. Ich energická hudba a zábavné vystupovanie im priniesli obrovskú popularitu a fanúšikovskú základňu, ktorá každým dňom rastie.

Showbiz

Po náročnom lete: Kde si oddýchnu známi speváci?

Leto pomaly končí, no dovolenkové plány známych osobností ešte nekončia. Oslovili sme niekoľkých spevákov a speváčku, aby sa s nami podelili o svoje dovolenkové zážitky a plány.