21.07.2024 SPRÁVY

Polícia hľadá svedkov udalosti v Parchovanoch, pri ktorej zomrel muž.

Polícia hľadá svedkov udalosti v Parchovanoch v okrese Trebišov, pri ktorej zomrel muž. Došlo k nej v piatok 20.júla ráno.

„Doposiaľ nie je jasné, či náhla zdravotná indispozícia alebo iné okolnosti viedli k nehode cyklistu, ktorý svoj bicykel viedol po Rybníkovej ulici v Parchovanoch, v smere jazdy od Majerskej ulice k Brezovej ulici, a z doposiaľ nezistených príčin narazil do oplotenia jedného z rodinných domov,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

K udalosti došlo ráno 7:25. Cyklistu našli v polohe sediac na bicykli miestni obyvatelia, avšak už nejavil známky života. „Privolaný obhliadajúci lekár nariadil vykonanie pitvy, ktorá zároveň určí príčinu úmrtia cyklistu,“ dodala policajná hovorkyňa Ivanová.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Mamuko Berci odhalili: Kto varí, pije a koho chcú ženy?

V ďalšom vydaní našej obľúbenej rubriky “Minúta pravdy” sme si posvietili na populárne spevácke duo Mamuko Berci. Títo bratia, pôvodom z komunity Olasských Rómov, sú známi nielen na Slovensku, ale aj v susednom Česku a Maďarsku. Ich energická hudba a zábavné vystupovanie im priniesli obrovskú popularitu a fanúšikovskú základňu, ktorá každým dňom rastie.

Showbiz

Po náročnom lete: Kde si oddýchnu známi speváci?

Leto pomaly končí, no dovolenkové plány známych osobností ešte nekončia. Oslovili sme niekoľkých spevákov a speváčku, aby sa s nami podelili o svoje dovolenkové zážitky a plány.