24.12.2018 Správy

EXKLUZÍVNE: Věra Bílá tak otvorene ešte o svojom trápení nehovorila.

Foto: ČT

Českú speváčku Věru Bílú prirovnávajú zahraničné médiá k Elle Fitzerald. Napriek tomu ju jej spôsob života priviedol na dno. Nielenže ju trápi samota, ale speváčka s nezameniteľným hlasom živorí v rokycanskej ubytovni. 

Věra Bílá tvrdí, že sa ničoho nebojí, no z jej rozprávania cítiť smútok. Je to hlavne preto, že prišla o manžela aj o syna. Pre ich smrť vraj dlho nemohla spievať. Vianoce preto pre speváčku nebudú také, ako keby jej milovaní muži žili. 

"Vianoce nebudem mať. Zomrel mi muž, syn, moja mama a ani nemám z čoho ich urobiť," povedala V. Bílá pre Gipsy Television.

Věra Bílá zanechala stopu vo svete hudby. Koncertovala v Madride aj v New Yorku a v žánri World music je dodnes pojmom. Mnohí ju preto odsudzujú, že pre gemblerstvo prišla o všetko.

Věra sa pred časom opäť pokúsila o comeback. Žiaľ jej to nevyšlo ani so skupinou Džino Rom-Rock. Manažér a kapelník Dušan Čonka, bol totiž krátko pred vydaním ich spoločného CD zatknutý a už druhý rok sedí vo väzení. Ich piesne preto doteraz nik nevydal.



Vianoce bude speváčka tráviť v izbe, ktorá má len niekoľko metrov štvorcových. Toaletu a sprchu užíva aj s ďalšími obyvateľmi tamojšej ubytovne.

Keďže speváčka žije skromne, Gipsy Television sa rozhodla, že je spríjemní najkrajšie sviatky v roku. Náš redaktor speváčke odovzdal v mene redakcie finančný dar.

Pozrite si reportáž.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Spevák Tomáš Botló oslavuje: Jeho dcéra dosiahla plnoletosť a je z nej krásavica!

Spevák Tomáš Botló mal dôvod na oslavu – jeho dcéra práve oslávila 18. narodeniny a zdieľal s fanúšikmi tento špeciálny okamih na sociálnych sieťach.