30.07.2024 SHOWBIZ

Zaplatili by ste 400 € za večeru s Rytmusom? V menu budú aj marikľe.

Foto: Rytmus

Raper Rytmus speňažuje, čo sa dá. Pri príležitosti svojho koncertu v pražskej O2 aréne ponúka fanúšikom exkluzívne vstupenky na spoločnú večeru deň pred koncertom.

„Deň pred koncertom si dáme spoločnú večeru. Spojíme tak váš svet s mojím,“ avizuje Rytmus vo videu na sociálnej sieti.

5-chodová večera za 400 eur zahŕňa uvítací drink a vína ku každému chodu. Ako prvý budú hosťom servírovať kroketu z perličky, sriracha majonézu a klíčky. Druhý chod pozostáva z polievky Tom Yum s krevetami, kokosovým mliekom a koriandrom. Tretí chod má nádych rómskeho jedla: Marikľa, trhané údené koleno, bryndza a opražená cibuľka.

Ako štvrtý chod sa bude podávať hovädzia sviečková, koreňová zelenina, marhuľový gél a petržlenový sponge. Piatym chodom je Golden boom churros. Na záver večere hostia dostanú espresso.

Nazrieť budú môcť aj do Rytmusovej šatne. Na koncert už ale nie. Na ten si budú musieť kúpiť vstupenku.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Mamuko Berci odhalili: Kto varí, pije a koho chcú ženy?

V ďalšom vydaní našej obľúbenej rubriky “Minúta pravdy” sme si posvietili na populárne spevácke duo Mamuko Berci. Títo bratia, pôvodom z komunity Olasských Rómov, sú známi nielen na Slovensku, ale aj v susednom Česku a Maďarsku. Ich energická hudba a zábavné vystupovanie im priniesli obrovskú popularitu a fanúšikovskú základňu, ktorá každým dňom rastie.

Showbiz

Po náročnom lete: Kde si oddýchnu známi speváci?

Leto pomaly končí, no dovolenkové plány známych osobností ešte nekončia. Oslovili sme niekoľkých spevákov a speváčku, aby sa s nami podelili o svoje dovolenkové zážitky a plány.