07.06.2024 SHOWBIZ

VIDEO: Monika Bagárová oslávila svoje 30. narodeniny. Bola to typická rómska oslava.

Reprofoto Gipsy Television

Speváčka Monika Bagárová oslávila svoje 30. narodeniny. Pri tejto príležitosti zorganizovala oslavu, na ktorú pozvala svojich najbližších. Na oslave nechýbal ani jej priateľ.

Monika Bagárová patrí k smotánke československého showbiznisu. Napriek tomu je stále nohami na zemi a za svoj rómsky pôvod sa nehanbí. Jej oslava 30. narodenín bola typická, akú majú mnohí iní Rómovia.

Táto oslava bola ale v niečom výnimočná. Šlo totiž o dvojité narodeniny. Monika oslávila tridsiatku a jej sestra Natália 23. narodeniny.

Na oslave nechýbala speváčkina najlepšia kamarátka Markéta Konvičková s rodinou. Monika dostala od svojho otca darček - najlepšiu českú kapelu Romens, ktorá dlhé roky patrí u našich susedov k hudobnej špičke.

Pozrite sa čo sa dialo na oslave.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

V Liptovskom Mikuláši si pripomenú Porajmos.

Rómsky holokaust - Porajmos si pripomíname v druhý augustový deň, nakoľko práve vtedy bolo zlikvidované „cigánske obyvateľstvo“ v koncentračnom tábore Auschwitz. Prežili len 4 deti, čo z tejto udalosti robí jednu z najtemnejších kapitol histórie Rómov.

Showbiz

Dostali sme rekordný počet hlasov! Toto je víťaz júlovej hitparády Romaňi deka.

7 noviniek, 3 najlepšie umiestnenia. Dostali sme od vás vyše 2500 hlasov. Pozrite si hudobnú hitparádu ako ste rozhodli.