31.08.2024 SHOWBIZ

Veľké gesto Tomáša Botlóa. Za toto ho budete milovať.

Foto: Tomás Botló

Tomáš Botló, spevák, ktorého hudba sprevádza mnohých z nás v radostných aj ťažkých chvíľach, ukázal, že jeho srdce je ešte väčšie, než sme si mysleli. Bez toho, aby o tom verejnosť vedela, sa Tomáš rozhodol pre gesto, ktoré je plné empatie a ľudskosti.

Tomáš Botló, spevák so srdcom na pravom mieste, preukázal obrovskú dávku empatie a ľudskosti. Včera, mimo zraku verejnosti, sa zúčastnil na pohrebe mladej dievčiny, ktorá zomrela vo veku len 18 rokov. Rodina zosnulej ho požiadala, aby jej poslednú cestu sprevádzala hudba, ktorú milovala – práve jeho piesne.

„Volali mi ľudia s plačom… nedalo sa to odmietnuť,“ prezradil Tomáš, keď sme ho požiadali, aby nám o tomto emotívnom zážitku povedal viac. Pre Tomáša to bolo niečo, čo nedokázal odmietnuť. „Že vraj ma veľmi počúvala. Aj do posledného momentu, bolo mi povedané,“ vysvetľuje Tomáš dôvod, prečo sa rozhodol vyhovieť tejto prosbe. „Preto som neváhal,“ dodáva so smútkom v hlase.

Tomáš priznal, že takéto situácie sú pre neho vždy veľmi náročné. „To neviem opísať, lebo už samozrejme mám nejaké takéto skúsenosti, ale vždy sa z toho tak ťažko spamätávam,“ hovorí. Tieto chvíle mu pripomínajú krehkosť života a hodnotu zdravia, ktoré mnohí z nás berú ako samozrejmosť. „Tam máme možno taký obraz tejto doby, že to zdravie, že vieme stáť, otvoríme oči a máme nový deň, to je to najdôležitejšie a ľudia na to zabúdajú,“ zamyslel sa Tomáš.

Hoci táto cesta do malej českej dediny Smelice bola pre neho emocionálne vyčerpávajúca, Tomáš vedel, že je to správna vec. „Robím to, čo cítim, takže idem tam, aj keď budem cestovať toľko hodín, ale idem,“ hovorí o svojom rozhodnutí.

Vypočujte si celý rozhovor.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Spevák Tomáš Botló oslavuje: Jeho dcéra dosiahla plnoletosť a je z nej krásavica!

Spevák Tomáš Botló mal dôvod na oslavu – jeho dcéra práve oslávila 18. narodeniny a zdieľal s fanúšikmi tento špeciálny okamih na sociálnych sieťach.