12.06.2024 SHOWBIZ

Vanessa Šarköziová vymenila šaty za nohavice. Umelá inteligencia zhodnotila jej outfit.

Foto: V. Šarköziová 

Vanessa patrí k najlepšie obliekajúcim sa celebritám slovenského showbiznisu. Na spoločenských podujatiach ju často vídame v luxusných róbach. Speváčka a hudobníčka však tentokrát zvolila elegantný biznis štýl. My sme ho dali zhodnotiť umelej inteligencii.

"Outfit tejto celebrity pôsobí veľmi elegantne a sofistikovane. Čierna blúzka s dlhými rukávmi je skombinovaná s bielymi nohavicami s vysokým pásom, čo vytvára príjemný kontrast a zároveň zdôrazňuje eleganciu celkového vzhľadu," odpovedala na našu otázku umelá inteligencia potom, čo si pozrela fotografiu.

"Pás je doplnený štýlovým čiernym opaskom so zlatou prackou, ktorý ladí s výraznými zlatými náušnicami. Celý outfit je doplnený čiernou kabelkou, ktorá dodáva formálny a profesionálny vzhľad. Účes je jednoduchý, ale elegantný, čo celkovému dojmu pridáva na sofistikovanosti," tvrdí umelá inteligencia.

Podľa AI celkovo tento outfit pôsobí veľmi štýlovo a vhodne pre formálne príležitosti, stretnutia alebo večerné udalosti. Myslíte si to aj vy? 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ľudia sú nespokojní s víťazkou Miss Euro Roma. Ktorá teda mala vyhrať?

Potom čo Sára Rigová zo Zlatých Klasov získala titul Miss Euro Roma 2024, internet zaplavila kritika. Ľudia jej víťazstvo neprajú a niektorí dokonca tvrdia, že v súťaži boli krajšie finalistky.