01.09.2024 SHOWBIZ

Vanesa Horáková bráni pieseň “Nalej mi víno”. Kritika ma už nezlomí.

Foto: V. Horáková

V posledných dňoch vyvolala pieseň “Nalej mi víno” od speváčok Nii a Lucie Bikárovej veľkú pozornosť, pričom reakcie verejnosti sa pohybovali od nadšenia až po ostrú kritiku. 

Reakcie na sociálnych sieťach sa pohybujú od chvály až po ostrú kritiku, pričom mnohí poslucháči sa vyjadrujú k textu piesne, ktorý označujú za neprepracovaný a slabý.

V reakcii na túto vlnu kritiky sa ozvala speváčka Vanesa Horáková, ktorá jasne vyjadrila svoju podporu piesni aj speváčkam. „Mne sa tá pieseň páči,“ uviedla Horáková a dodala: „Ak sa to niekomu nepáči, je to ich názor, a ja si myslím, že to takto berie aj Lucka a Nia.“

Horáková, ktorá sama v minulosti čelila kritike, priznala, že spočiatku mala problémy vyrovnať sa s negatívnymi komentármi. „Zo začiatku mi to trošku robilo problém, nebola som z toho moc šťastná, ale začala som to vnímať tak, že každý má ten svoj názor,“ vysvetlila. Dnes sa už nenechá ovplyvniť negatívnymi reakciami a zameriava sa na to, čo ju v hudbe napĺňa: „Postupom času a teraz som si to úplne prestala všímať. Prestala som to čítať, reagovať, takže naozaj, každý má svoj názor.“

Speváčka tiež vyjadrila, že má rada všetkých svojich fanúšikov, aj keď nie všetci ocenia jej hudbu. „Ja mám každého rada. A keď oni mňa nie, tak to je na nich, samozrejme,“ dodala.

Vanesa Horáková sa týmto spôsobom jasne postavila na stranu Nii a Lucie Bikárovej, podporujúc ich tvorbu napriek kritike. Je presvedčená, že každý umelec má právo na svoju tvorbu, a že kritika, aj keď môže byť tvrdá, je súčasťou cesty každého umelca.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Spevák Tomáš Botló oslavuje: Jeho dcéra dosiahla plnoletosť a je z nej krásavica!

Spevák Tomáš Botló mal dôvod na oslavu – jeho dcéra práve oslávila 18. narodeniny a zdieľal s fanúšikmi tento špeciálny okamih na sociálnych sieťach.