23.06.2024 SHOWBIZ

Titul Miss Euro Roma a 5.000 € v zlate získala 16-ročná Sára.

Víťazkou súťaže krásy s názvom Miss Euro Roma je Sára Rigová. 16-ročná rodáčka z obce Zlaté Klasy v súťaži porazila zvyšných štrnásť finalistiek.

Porota rozhodovala o víťazke spomedzi 15 dievčat. Táto rómska Miss nie je iná ako klasická Miss. Možno je lepšia v pohybe a kráse,” povedala pre Gipsy Television jedna z organizátoriek, Jolana Saltiel.

Táto súťaž krásy je pre rómsku komunitu vraj dôležitá a v podstate unikátna. Prvý ročník tejto súťaže pozná svoju víťazku. Stala sa ňou 16-ročná Sára Rigová, ktorá bude od septembra študovať na Strednej odbornej škole odbor kozmetika a vizáž. Je to neuveriteľné. Vôbec som to nečakala a som úplne z toho šťastná,” povedala pre Gipsy Television Miss Euro Roma.

V porote sedel splnomocnenec vlády SR pre rómske komunity Alexander Daško a československá Miss Roma z roku 2015 Bianka Mészárosová. Víťazka si odniesla výhru v hodnote 5 000 eur. Záložňa podarovala 5 000 eur v zlate,” dodala J. Saltiel.

Pozrite si zostrih z Miss Euro Roma 2024.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ľudia sú nespokojní s víťazkou Miss Euro Roma. Ktorá teda mala vyhrať?

Potom čo Sára Rigová zo Zlatých Klasov získala titul Miss Euro Roma 2024, internet zaplavila kritika. Ľudia jej víťazstvo neprajú a niektorí dokonca tvrdia, že v súťaži boli krajšie finalistky.