14.09.2024 SHOWBIZ

Spevák Tomáš Botló oslavuje: Jeho dcéra dosiahla plnoletosť a je z nej krásavica!

Foto: Tomáš Botló

Spevák Tomáš Botló mal dôvod na oslavu – jeho dcéra práve oslávila 18. narodeniny a zdieľal s fanúšikmi tento špeciálny okamih na sociálnych sieťach.

Dojímavé slová a fotografie z detstva ukazujú, aká hrdosť a láska ho spájajú s jeho „malou Mili, tatiho púpavou," ako ju láskyplne nazval.

„Dcérka moja, ten čas tak letí. Dnes máš svojich 18 rokov. Pre mňa však budeš navždy moja malá dcérka," napísal spevák. K prianiu pridal úprimné slová, v ktorých jej želá šťastie, zdravie, lásku a Božie požehnanie.

Tomáš Botó s dcérou, ktorá už oslávila 18. narodeniny

Oslava prebehla vo veľkom štýle, kde nechýbali ani elegantné dekorácie s číslom 18. Dcéra Tomáša Botlóa, ktorá vyrástla do očarujúcej krásky, upútala pozornosť nielen svojím vzhľadom, ale aj skromným a jemným vystupovaním. Na fotkách z oslavy pózuje vedľa otca v červených šatách, čím okamžite zaujala fanúšikov, ktorí nešetrili chválou.

Spevák Tomáš Botló s dcérou, ktorá oslávila 18. narodeniny

Reakcie fanúšikov boli plné gratulácií a komplimentov na adresu mladej oslávencov. „Máte krásnu dcéru. Veľa šťastia prajem hlavne zdravie,“ zhodli sa viacerí. Tomáš Botló ukázal, že rodina pre neho znamená všetko, a jeho dcéra je pre neho nepochybne najväčším pokladom.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Gyöngyi Bodišová dostala druhú šancu. Využije ju?

Gyöngyi Bodišová, víťazka Česko Slovensko má talent 2015, sa opäť vrátila do centra pozornosti. Po problémoch, ktoré jej spôsobili zrušené koncerty, teraz zažiarila v maďarskom X Factore, kde svojim spevom dojala porotu.