14.08.2024 SHOWBIZ

Speváčka Tessie privítala na svet krásnu dcérku Nelly – prvé zábery vo videu!

Foto: Tessie

Speváčka Terezie Ondičová, ktorá vystupuje pod umeleckým menom Tessie, sa stala matkou. Na svet priviedla svoju dcérku Nelly Pištovú, ktorá pri narodení vážila 3030 gramov.

Tessie, ktorá je známa svojím výrazným hlasom a energickými vystúpeniami, si na materstvo zvyká a otvorene sa podelila o svoje pocity z tehotenstva v exkluzívnom rozhovore, ktorý sme s ňou natočili ešte pred narodením jej dcérky.

Na otázku, či bolo tehotenstvo plánované, Tessie odpovedala s úsmevom: „Takto. Nemám rada, keď ľudia hovoria, že nevedia, ako sa to stalo. Všetci vedia, ako sa to stalo. Takže áno, chcela som dieťa, ale nemôžem povedať, že by to bolo nejako extrémne plánované.“ Z jej slov bolo cítiť prirodzenosť a úprimnosť, s akou k téme pristupuje.

Tessie sa podelila aj o svoje emócie počas tehotenstva. Prvé štyri mesiace boli pre ňu veľmi náročné a stresujúce, no neskôr si už začala tehotenstvo viac užívať. „Tehotenstvo nie je úplne ružové, tiež som zistila, že sú tam aj tie tienisté stránky, ale je to krásne, samozrejme,“ dodala s úsmevom.

Aj napriek pokročilému štádiu tehotenstva Tessie neprestala vystupovať. „Áno, stále spievam. Povedala som si, že dokedy to pôjde, určite spievať chcem. Je to niečo, čo milujem, a nechcem, aby na mňa ľudia zabudli. Myslím si, že je to úplne normálne. Každá žena môže byť tehotná a nie je na tom nič, čo by sme mali skrývať,“ vysvetľovala Tessie svoju vášeň pre hudbu a verejné vystupovanie.

Pozrite si rozhovor a zábery krásnej Nelly.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Gyöngyi Bodišová dostala druhú šancu. Využije ju?

Gyöngyi Bodišová, víťazka Česko Slovensko má talent 2015, sa opäť vrátila do centra pozornosti. Po problémoch, ktoré jej spôsobili zrušené koncerty, teraz zažiarila v maďarskom X Factore, kde svojim spevom dojala porotu.