24.07.2024 SHOWBIZ

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Foto: Roma Production

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove. 

Uznávaný spevák sa o nepríjemnej skúsenosti podelil so svojimi fanúšikmi. Sťažoval sa im, že mu organizátor nezaplatil celý honorár, ako sa dohodli. Ricardo Kwiek uviedol, že napriek tomu nechcel sklamať fanúšikov a na festivale vystúpil.

Status na sociálnej sieti spevák následne vymazal. Organizátor ten svoj však nie. Vulgárne v ňom spevákovi nadával a tvrdil, že časť honorára dostal. Zároveň sa pýtal, za čo mu mal zaplatiť 4 500 eur. Ricardo Kwiek, svetová hviezda, vystupuje za takýchto podmienok dlhé roky. Keďže na festival prišiel, ako sám uviedol, očakával dodržanie zmluvných podmienok.

Organizátor chomutovského festivalu zároveň tvrdil, že spevák mal od niekoho dostať facku. Následne aj on vymazal status zo sociálnej siete.

Grofo ani nevystúpil


Maďarský spevák Grofo na festivale nevystúpil. 
Podobnú skúsenosť ako Ricardo Kwiek má aj maďarský spevák Gofo. Ani on nedostal dohodnutý honorár, preto nevystúpil. Potvrdil nám to člen kapely Simple Band, ktorá sa tiež zúčastnila festivalu. Košická kapela honorár dostala v plnej výške.

Ďalším účinkujúcim bol aj Jan Bendig. Jeho manažér Lukáš Rejmon pre Gipsy Television uviedol, že s organizátorom majú dlhoročné dobré skúsenosti. Im honorár vyplatil, tak ako sa dohodli.

Pozrite si záznam koncertu z Gypsy Festu v Bratislave

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Mamuko Berci odhalili: Kto varí, pije a koho chcú ženy?

V ďalšom vydaní našej obľúbenej rubriky “Minúta pravdy” sme si posvietili na populárne spevácke duo Mamuko Berci. Títo bratia, pôvodom z komunity Olasských Rómov, sú známi nielen na Slovensku, ale aj v susednom Česku a Maďarsku. Ich energická hudba a zábavné vystupovanie im priniesli obrovskú popularitu a fanúšikovskú základňu, ktorá každým dňom rastie.

Showbiz

Po náročnom lete: Kde si oddýchnu známi speváci?

Leto pomaly končí, no dovolenkové plány známych osobností ešte nekončia. Oslovili sme niekoľkých spevákov a speváčku, aby sa s nami podelili o svoje dovolenkové zážitky a plány.