06.09.2024 SHOWBIZ

Po náročnom lete: Kde si oddýchnu známi speváci?

Foto: Boki/ T. Botló/ Mamuko Berci/ V. Horáková/ Gipsy Television

Leto pomaly končí, no dovolenkové plány známych osobností ešte nekončia. Oslovili sme niekoľkých spevákov a speváčku, aby sa s nami podelili o svoje dovolenkové zážitky a plány.

Spevák Boki a jeho madridské sny

Boki, známy spevák, ktorý má za sebou úspešné koncertné leto, nám prezradil, že na dovolenku zatiaľ nemal čas. Leto je pre neho pracovné obdobie, počas ktorého sa venuje koncertom a vystúpeniam. Dovolenkovať však plánuje na jeseň.

Speak Boki są chystá do Madridu. Dôvodom je fotbal.

„Nestihol som dovolenku, mal som toho veľa, cez leto väčšinou koncertujem,“ povedal Boki. „Chystám sa niekedy v novembri, a to do Madridu,“ dodal. Zaujímalo nás, prečo práve Madrid. Na to nám odpovedal s nadšením: „Real Madrid je môj obľúbený tím. Vytvorili z Galacticos znova, takže musím si to pozrieť. Aj Bapeho, aj Vinícia,“ prezradil s úsmevom.

Zdá sa, že jeho láska k futbalu zohráva veľkú rolu pri výbere dovolenkových destinácií.

Tomáš Botló si ide oddýchnuť do Chorvátska

Speak Tomás Botló sa chystá na dovolenku do Chorvátska

Spevák Tomáš Botló sa s nami podelil o svoje dovolenkové plány, ktoré pre pracovné záväzky tiež musel odložiť. Leto pre neho znamenalo množstvo vystúpení na festivaloch.

„Poviem ti pravdu, nebol som nikde,“ priznal Botló. No dodal, že plánuje krátku prestávku: „Od pondelka do štvrtka ideme do Chorvátska aspoň na chvíľu, a potom uvidíme.“

Duo Mamuko Berci si užilo Taliansko

Mamuko Berci boli na dovolenke v Taliansku

Andrej a Martin Bihári, členovia dua Mamuko , si už stihli užiť dovolenku. Obaja speváci sa nám priznali, že Taliansko bolo ich tohtoročnou destináciou.

„Boli sme s partiou chalanov v Taliansku, a potom aj s rodinami,“ povedal Andrej Bihári. Pre neho bola dovolenka s rodinou o niečo náročnejšia, najmä kvôli starostlivosti o deti. „Keď sme boli s chlapcami, tak sme si viacej užívali, boli sme voľní. S rodinou je to viac o starostiach a zodpovednosti,“ vysvetlil.

Jeho kolega Martin mal podobné pocity: „Ja som bol zatiaľ len na dovolenke s chalanmi, ale bolo to super.“

Vanesa Horáková zvažuje Turecko

Speváčka Vanesa Horáková zrejme bude dovolenkovať v Turecku.

Speváčka Vanesa Horáková, na rozdiel od ostatných, už na dovolenke bola, no zdá sa, že jej to nestačilo. „Ja som už na dovolenke bola, ale zišla by sa ešte jedna,“ povedala nám s úsmevom.

Na otázku, kam by rada vyrazila, nám odpovedala: „Možno Turecko, tam sa nám páčilo aj minule, takže asi tam pôjdeme.“ Turecko je podľa nej obľúbenou destináciou pre jej rodinu, takže sa tam pravdepodobne opäť vrátia.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Spevák Tomáš Botló oslavuje: Jeho dcéra dosiahla plnoletosť a je z nej krásavica!

Spevák Tomáš Botló mal dôvod na oslavu – jeho dcéra práve oslávila 18. narodeniny a zdieľal s fanúšikmi tento špeciálny okamih na sociálnych sieťach.