27.08.2024 SHOWBIZ

“Nalej mi víno“ od Nii a Lucie Bikárovej rozdelilo fanúšikov: Chvála alebo úplná katastrofa?

Foto: Nia/ L. Bikárová

Nedávno vydaná pieseň “Nalej mi víno”, ktorú spoločne predstavili speváčky Nia a Lucie Bikárová, vzbudila značnú pozornosť na sociálnych sieťach. Už krátko po jej uvedení sa internetom začali šíriť rôznorodé reakcie - od nadšenia až po tvrdú kritiku.

Mnoho poslucháčov vyjadrilo svoju nespokojnosť predovšetkým s textom piesne. Lucie Calma Pace napríklad vyzýva speváčky, aby sa zamerali na spoluprácu s profesionálnymi textármi, keďže podľa nej “texty sú hrozné”. Podobne zmýšľa aj Aneta Lolová, ktorá s humorom poznamenáva: „Každý týden nová písnička, se nedivím, že dochází slova.“ Zuzana Keraghelová zas neváhala pieseň označiť ako “katastrofu”.

Niektorí komentujúci vnímajú pieseň ako ukážku neúspešného pokusu o niečo, čo sa nepodarilo, ako to vyjadrila Pavlínka Kadlecová: „Ukázka toho, jak může vypadat něco, když moc chceš a ono se to nepodaří.“ Nadezda Bila dokonca priznala, že by sa hanbila takúto pieseň vôbec spievať.

Pozitívne ohlasy a podpora fanúšikov

Napriek kritike sa našli aj mnohí, ktorí pieseň ocenili. Anita Holubová napríklad priznáva, že ju spojenie speváčok prekvapilo, ale pieseň ju príjemne prekvapila. Timea Kifferová nešetrila chválou na vizuál aj hudbu, pričom vyjadrila obdiv k speváčkam: „Pesnička sa mi páči, je pekná a vy ste ako princezné.“

Podobne pozitívny názor mala aj Elizabeth Elkurd, ktorá okrem pochvaly na pieseň vyjadrila podporu speváčkam proti kritikom: „Ľudia sú veľmi zlí a hlavne tí, čo nič nevedia a nič v živote nedokázali.“ Vanesa Duždová dopĺňa, že by ľudia mali zvážiť, ako znejú texty iných spevákov, a uvádza, že tento text má aspoň hlavu a pätu.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Spevák Tomáš Botló oslavuje: Jeho dcéra dosiahla plnoletosť a je z nej krásavica!

Spevák Tomáš Botló mal dôvod na oslavu – jeho dcéra práve oslávila 18. narodeniny a zdieľal s fanúšikmi tento špeciálny okamih na sociálnych sieťach.