06.08.2024 SHOWBIZ

Funk, rap a rómska energia: Mega M odhaľuje detaily o svojom novom albume.

Foto: Mega M

Mega M, známy slovenský raper, pripravuje nový album, ktorý sľubuje byť zmesou funku, rapu a rómskej energie. V rozhovore prezrádza detaily o pripravovaných skladbách, videoklipoch a koncertoch, ktoré fanúšikom prinesú čerstvý a energický zvuk. 

Slovenský raper Mega M si dal tvorivú pauzu, počas ktorej pripravoval svoj nový album. Tento projekt sľubuje byť jedným z najočakávanejších hudobných vydaní roka a ponúkne poslucháčom jedinečnú kombináciu žánrov a štýlov.

„Nevydával som od začiatku roku kvôli tomu, že chystám album,“ prezrádza Mega M v rozhovore pre Gipsy Television. „Chcem, aby tie skladby boli na albume, aby som potom mohol čo najviac vecí vydať. Takže album chystám, nové videoklipy, nové hudby, spolupráce, merč. Nový letný už by mal vyjsť do pár dní, koncerty atď. Všelico možné.”

Mega M je umelecký pseudonym, pravé meno rapera je Marek Kurucz.

Mega M je známy svojou schopnosťou experimentovať a prekonávať hranice žánrov. Jeho nový album nebude výnimkou. „Vieš čo, na mojom novom albume si každý nájde svoje. Bude tam určite rap, ale je tam hlavne funk, nejaká taká rómska energia, ale nie moc. Skôr je tam niečo, na čo ľudia sú zvyknutí, takže funk, rap a také melodickejšie veci.”

Táto kombinácia štýlov sľubuje, že album prinesie svieži a dynamický zvuk, ktorý poslucháčov vtiahne do sveta Mega M. Raper tiež naznačuje, že album bude sprevádzaný novými videoklipmi a koncertmi, ktoré fanúšikom ponúknu jedinečný zážitok naživo.

Pozrite si rozhovor.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Mária Pavlijová: Prvá rómska baletka, ktorá si splnila svoj tanečný sen.

Balet je pre mnohých ľudí symbolom elegancie, krásy a náročného umenia. No pre Máriu Pavlijovú je balet viac než len tanec – je to spôsob života, ktorý jej otvoril dvere na medzinárodnú scénu. Mária je zrejme prvou rómskou baletkou na Slovensku, a hoci jej cesta nebola vždy jednoduchá, vďaka svojmu talentu a vytrvalosti dosiahla uznanie nielen doma, ale aj v zahraničí.

Showbiz

K zmiereniu nad hrobom Ľuba Virága vraj nedošlo. Igor Kmeťo trvá na svojom tvrdení.

Aj po smrti speváka Ľuba Virága zostáva otázka autorstva piesne Načo pôjdem domov otvorená. Igor Kmeťo starší, jeden z najznámejších rómskych hudobníkov, si stále stojí za tým, že táto pieseň je ľudová a Virág nie je jej autorom.