24.06.2024 SHOWBIZ

Extravagantná Babula šokuje novinkou, z ktorej je v absolútnom vytržení!

Foto: Gipsy Television

Babula, vlastným menom Emília Kissová, sa zviditeľnila ako príležitostná herečka a účastníčka zábavnej kulinárskej relácie Bez servítky. Dáma, ktorá si potrpí na luxus, má pre fanúšikov veľkú novinku.

Babula už bola niekoľkokrát v televíznej relácii Bez servítky. Ľudia mohli vidieť aj to, ako vyzerá interiér jej domu. Celé Slovensko vie, aký má šoumenka vkus. Červená kuchyňa, zlaté skrinky aj stoličky!

„Takáto kuchyňa sa v obchodoch nepredáva. Kuchyňu mám robenú na mieru a veľmi dlho som ju zháňala,” povedala Emília v televíznej relácii.

Babulu sme uplynulý víkend stretli na Miss Euro Roma. Pýtali sme sa jej, čo má nové. Ona to na nás hneď vypálila. Pozrite video.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ľudia sú nespokojní s víťazkou Miss Euro Roma. Ktorá teda mala vyhrať?

Potom čo Sára Rigová zo Zlatých Klasov získala titul Miss Euro Roma 2024, internet zaplavila kritika. Ľudia jej víťazstvo neprajú a niektorí dokonca tvrdia, že v súťaži boli krajšie finalistky.