Belfast, 01.07.2014 SHOWBIZ

EXKLUZÍVNE: Máme fotografie zo svadby Vierky Berkyovej!

foto Gipsy Television

Vierka Berkyová sa vydala ešte pred dvoma rokmi. Nik však doteraz nevidel fotografie z jej svadby. My ich vám ukážeme!

Mladá speváčka, víťazka tretej slovenskej SuperStar, Vierka Berkyová sa vydala 29. októbra 2012 za Mária Oláha. Svadba bola v Írskom Belfaste. Speváčka doteraz fotografie z ich sobášu skrývala pred verejnosť. Pre divákov a čitateľov Gipsy Television však urobila výnimku.

"Na tento deň nikdy nezabudnem, bolo to krásne," povedala pre Gipsy Television Vierka Berkyová, ktorá si hovorí aj BeryShine. Speváčka má aj syna Mária Emanuela, ktorý bude mať čoskoro 2 roky.

"Je našou veľkou radosťou. Nečakala som, že budem taká šťastná. Som spokojná so svojim životom a ďakujem mojim fanúšikom za ich podporu. Važim si to," vyznala sa v rozhovore pre Gipsy Television BeryShine. 



Preskočiť reklamu
Fotogaléria:

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Miloš Juriga: Robí videá pre Rómov úplne zadarmo!

Miloš Juriga, ktorý začínal ako údržbár a kurič, sa dnes radí medzi najsledovanejších youtuberov v Česku a na Slovensku. Na svojom kanáli má 456 000 followerov a vytvoril približne 1700 videoklipov pre rómskych umelcov. Napriek tomu, že sám nie je Róm, stal sa významnou postavou v produkcii videí pre rómsku komunitu.