03.09.2024 SHOWBIZ

Dynamic pokrstil svoje EP v Bratislave: Párty s celebritami.

Foto: Gipsy Television

Raper a spevák Dynamic, vlastným menom Josef Adam, predstavil svoje nové EP s názvom „Škola“ na exkluzívnej párty, ktorá sa uskutočnila v Bratislave. Táto udalosť nebola len obyčajným krstom albumu, ale aj veľkolepou oslavou, na ktorej sa zišlo množstvo známych osobností.

Raper a spevák Dynamic, vlastným menom Josef Adam, je postava, ktorá si už v hudobnom svete vybudovala silné meno. Jeho kariéra, ktorá začala v Českej republike a vo Veľkej Británii, ho postupne zaviedla až na Slovensko, kde si našiel pevné miesto na scéne.

Tento fakt sa ešte viac potvrdil, keď svoje nové EP s názvom „Škola“ predstavil na exkluzívnej párty v Bratislave. Táto udalosť bola ďaleko od obyčajného krstu albumu – bola to veľkolepá oslava, ktorá sa stala udalosťou sezóny.

Párty, ktorá sa konala na oslavu vydania EP „Škola“, pritiahla množstvo známych osobností. Medzi hosťami bol spevák Boki, Tomáš Botló, raper Mega M, speváčka Vanesa Horáková, moderátor televízie TA3 Jozef Šivák, ale aj spevák Bertík či Ondra Gizman mladší z Českej republiky.

Atmosféra na párty bola výnimočná – hostia sa bavili až do skorých ranných hodín, čo svedčí o úspešnosti tohto podujatia. Nešlo však len o zábavu, ale aj o symbolický akt spojený s krstom EP.

Patrik "Rytmus" Vrbovsky, Josef "Dynamic" Adam

Originálny krst svojím vlastným energetickým nápojom

Dynamic sa rozhodol pre krst, ktorý by odrážal jeho jedinečnú osobnosť. EP „Škola“ pokrstil svojim vlastným energetickým nápojom, čím zdôraznil svoju kreativitu a originálny prístup k hudbe. Tento nápoj, ktorý reprezentuje jeho energiu a odhodlanie, sa stal symbolom jeho novej hudobnej etapy.

Krstným otcom EP sa stal úspešný barber Kris The B, vlastným menom Kristán Sípos, ktorý je známou osobnosťou v komunite. Kris The B nie je len barberom, ale aj priateľom Dynamica, čo robí z tohto aktu ešte osobnejšiu udalosť.

Prečo sa Dynamic rozhodol pre krst v Bratislave?

Otázka, prečo Dynamic zvolil Bratislavu a nie Česko pre krst svojho EP, je prirodzená, najmä keď vezmeme do úvahy, že raper má svoje korene v Českej republike a žije vo Veľkej Británii. Dynamic na to odpovedal veľmi úprimne: „Milujem Slovensko, milujem ho už od začiatku, keď som začínal spievať. Keď som chodil spievať do Česka tri alebo štyri roky, stále som si hovoril: kedy príde ten deň, keď začnem spievať na Slovensku?“

Dynamicove prvé vystúpenie na Slovensku sa konalo v Humennom, a to bol moment, ktorý ho na Slovensku hlboko zasiahlo.

Tá energia tam bola úplne iná ako v Česku. Bolo to úprimnejšie a veľmi sa mi to páčilo. Od tej doby som tu, a myslím si, že ako Čech som na Slovensku asi najviac pozývaný,“ dodal Dynamic. Týmto vyjadrením ukázal, ako silné puto si vytvoril so slovenským publikom.

Vanesa Horáková a Dynamic alias Josef Adam

Silné puto so slovenským publikom

Dynamicov vzťah so Slovenskom nie je len o geografickej blízkosti, ale aj o hlbokom spojení s publikom, ktoré oceňuje jeho hudbu a energiu. Slovensko pre neho nie je len ďalšou krajinou, kde vystupuje – je to miesto, kde sa cíti vítaný a kde ho jeho fanúšikovia neustále podporujú. Toto puto sa odráža aj v tom, že je jedným z najčastejšie pozývaných českých interpretov na Slovensku.

Krst EP „Škola“ v Bratislave bol teda viac než len hudobnou udalosťou – bol to symbolický akt, ktorý prehĺbil jeho vzťah so slovenským publikom. Dynamic týmto krokom ukázal, že Slovensko má v jeho kariére a živote výnimočné miesto. Jeho úprimné vyjadrenia a prístup k fanúšikom len potvrdzujú, že jeho popularita na Slovensku nie je náhodná, ale zaslúžená.

Veľkolepá párty, bola len ďalším dôkazom toho, ako veľmi si Dynamic váži svojich fanúšikov a ako rád oslavuje svoje úspechy v ich spoločnosti. Táto udalosť určite nezostane zabudnutá, rovnako ako jeho nové EP „Škola“, ktoré si už teraz našlo cestu k poslucháčom na oboch stranách hraníc.

Dynamic týmto krokom opäť dokázal, že je raperom, ktorý vie spojiť ľudí a vytvoriť jedinečnú atmosféru, ktorá zostáva v srdciach fanúšikov ešte dlho po skončení párty.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Spevák Tomáš Botló oslavuje: Jeho dcéra dosiahla plnoletosť a je z nej krásavica!

Spevák Tomáš Botló mal dôvod na oslavu – jeho dcéra práve oslávila 18. narodeniny a zdieľal s fanúšikmi tento špeciálny okamih na sociálnych sieťach.