13.09.2024 SHOWBIZ

Boki: Budem vyzerať ako analfabet – Minúta pravdy.

Foto: Boki

Čo by ste povedali na rozhovor, ktorý ide bleskovo a nevynechá ani najzákladnejšie vedomosti? Takto sme vyspovedali speváka a repera Gábora “Bokiho” Bokora v našej pravidelnej rubrike Minúta pravdy.

Tentoraz sme si do našej rubriky Minúta pravdy pozvali speváka a repera Gábora “Bokiho” Bokora, ktorý je známy svojou energiou a autenticitou. Boki sa rýchlo stal jednou z najvýraznejších postáv na slovenskej hudobnej scéne, kde ho fanúšikovia obdivujú nielen za jeho hudbu, ale aj za jeho osobitý štýl.

V tejto krátkej, no intenzívnej výzve sa Boki musel popasovať s otázkami, ktoré odhaľujú viac než len jeho vedomosti. Ako si poradil s kvízovými otázkami o hradoch, chemickom prvku alebo s prekvapivými osobnými otázkami? A čo by odkázal svojim hejterom?

Pozrite si munútu pravdu.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Ako požiadať o ošetrovné pri chorobe dieťaťa alebo zatvorení školy?

So začiatkom školského roka prichádza aj obdobie zvýšených respiračných chorôb, medzi ktoré patrí aj COVID-19. Pre rodičov to znamená zvýšenú ostražitosť, ale aj možnosť čeliť situáciám, keď je potrebné zostať doma s chorým dieťaťom.

Showbiz

Gyöngyi Bodišová dostala druhú šancu. Využije ju?

Gyöngyi Bodišová, víťazka Česko Slovensko má talent 2015, sa opäť vrátila do centra pozornosti. Po problémoch, ktoré jej spôsobili zrušené koncerty, teraz zažiarila v maďarskom X Factore, kde svojim spevom dojala porotu.