10.07.2024 SHOWBIZ

Babula z relácie Bez servítky: Je pastorkou? V osade sa prihovárala k ľuďom.

Nielen exsuperstaristka Vierka Berkyová či herečka Mária Bartalos, ale už aj účastníčka obľúbenej televíznej relácie Emília Kissová, prezývaná Babula, hlása chvály o Bohu. Je teda pastorkou?

Súčasťou apoštolskej cirkvi a iných spoločenstiev, ktoré hlásajú o Bohu, sú mnohí Rómovia. Na čele takejto komunity zväčša stojí pastor, ktorý veriacim káže. Babula zverejnila na sociálnej sieti video, v ktorom sa prihovára ľuďom z osady.

„Boh je iba jeden. On nás nikdy neopustí. Zbytočne poviem, že milujem môjho manžela, keď si na druhý deň nájde inú. Opustí ma, odíde, ale Boh odo mňa nikdy neodíde.“

Babuly sme sa teda pýtali, či je pastorkou. „Ja sa za Boha nehanbím. Ja Boha milujem, pretože ak som v probléme, nejdem za nikým, iba v tichosti zavriem oči, zavriem sa do izby a prehováram k Bohu,“ povedala pre Gipsy Television účastníčka televíznej relácie Bez servítky.

Pozrite si rozhovor a zistite, čo nám prezradila Babula. Na jeho konci sa nezaprela a prejavila sa ako veľká zabávačka.

Pre pozeranie videa sa musíte zaregistrovať.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

V Liptovskom Mikuláši si pripomenú Porajmos.

Rómsky holokaust - Porajmos si pripomíname v druhý augustový deň, nakoľko práve vtedy bolo zlikvidované „cigánske obyvateľstvo“ v koncentračnom tábore Auschwitz. Prežili len 4 deti, čo z tejto udalosti robí jednu z najtemnejších kapitol histórie Rómov.

Showbiz

Dostali sme rekordný počet hlasov! Toto je víťaz júlovej hitparády Romaňi deka.

7 noviniek, 3 najlepšie umiestnenia. Dostali sme od vás vyše 2500 hlasov. Pozrite si hudobnú hitparádu ako ste rozhodli.