28.07.2024 SHOWBIZ

Anička Oláhová, talentovaná speváčka a matka štyroch detí, pripravuje nový album a duetá.

Foto: Gipsy Television

Anička Oláhová patrí bezpochyby k najtalentovanejším speváčkam na Slovensku a v Česku. Z malého dievčatka, ktoré objavila herečka Dorota Nvotová, už vyrástla mladá žena.

Anička Oláhová je talentovaná speváčka, ktorá sa stala známou vďaka svojej účasti na súťaži Rómska Superstar, kde upútala pozornosť poroty a známej kapely Cigánski Diabli. Jej hudobná kariéra zaznamenala úspechy nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, napríklad vo Veľkej Británii.

Napriek tomu, že vyrastala v skromných podmienkach a o jej výchovu sa starala babka, Anička prejavila veľkú odhodlanosť a lásku k hudbe. Speváčku z Lovinobane sme stretli v Nitre. Vyspovedal ju redaktor Róbert Hamburgbadžo.

Čo sa dozviete vo videorozhovore?

  • Aký je vek a pohlavie Aničkiných detí?
  • Ako zvláda výchovu štyroch detí?
  • Kto je jej najväčšou oporou v živote?
  • Ako sa jej darí skĺbiť rolu matky a úspešnej speváčky?
  • Čo pripravuje vo svojej hudobnej kariére a môžeme sa tešiť na nové piesne?

Pre sledovanie videa sa zaregistrujte a vyberte si jednu z našich možností predplatného. Môžete si zakúpiť jednorazové pozretie tohto videa alebo mesačné predplatné, ktoré vám umožní prístup ku všetkým prémiovým videám. Užite si exkluzívny obsah a buďte medzi prvými, ktorí uvidia nové videá!

Jednorazový prístup: Ideálne, ak chcete vyskúšať naše služby.
Mesačné predplatné: Neobmedzený prístup ku všetkým prémiovým videám.

Prihláste sa teraz a objavte množstvo exkluzívneho obsahu, ktorý stojí za to vidieť!

Pozrite si rozhovor

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Mamuko Berci odhalili: Kto varí, pije a koho chcú ženy?

V ďalšom vydaní našej obľúbenej rubriky “Minúta pravdy” sme si posvietili na populárne spevácke duo Mamuko Berci. Títo bratia, pôvodom z komunity Olasských Rómov, sú známi nielen na Slovensku, ale aj v susednom Česku a Maďarsku. Ich energická hudba a zábavné vystupovanie im priniesli obrovskú popularitu a fanúšikovskú základňu, ktorá každým dňom rastie.

Showbiz

Po náročnom lete: Kde si oddýchnu známi speváci?

Leto pomaly končí, no dovolenkové plány známych osobností ešte nekončia. Oslovili sme niekoľkých spevákov a speváčku, aby sa s nami podelili o svoje dovolenkové zážitky a plány.